De Smeetsgroep - een limburgse familiesite
René Smeets (De 2e generatie Smeed oet Beek) zoon van Christiaan en Maria Heuts kleinzoon van Renier en Sybilla Hieronder René's nageslacht (voor zover bekend). Chretien Smeets, bijt de spits af, zoon van Reené Smeets (Reinier) en Josefien Hecker. kleinzoon van Christiaan en Maria Heuts achterkleinzoon van Renier en Sybilla Mirjam Smeets, dochter van Chretien en Mia van Montfort kleindochter van René Smeets en Josefien Hecker achterkleindochter van Christiaan en Maria Heuts achter-achterkleindochter van Renier en Sybilla René Smeets, zoon van Chretien en Mia van Montfort kleinzoon van René Smeets en Josefien Hecker achterkleinzoon van Christiaan en Maria Heuts achter-achterkleinzoon van Renier en Sybilla Pierre Smeets zoon van René Smeets en Josefien Hecker (en dus broer van Chretien Smeets). kleinzoon van Christiaan en Maria Heuts achterkleinzoon van Renier en Sybilla. zijn memoires. Pierre heeft bij het bereiken van de 80-jarige leeftijd (2005) een familiekroniek op papier gezet en aan zijn familie uitgereikt. Hij heeft toegestemd om dit via het deze site openbaar te maken. Pierre, onze dank daarvoor. Juliette Smeets, dochter van Pierre en Mien Kessels kleindochter van René Smeets en Josefien Hecker achterkleindochter van Christiaan en Maria Heuts achter-achterkleindochter van Renier en Sybilla Van smidse tot gastvrij limburgs pension. Een van de vele kinderen van Renier  en Sibilla was Christiaan Smeets, die leefde van 1866-1916... Truus Smeets dochter van René Smeets (Reinier) en Josefien Hecker. kleindochter van Christiaan en Maria Heuts achterkleindochter van Renier en Sybilla Lies Franssen-Smeets dochter van René Smeets (Reinier) en Josefien Hecker (en dus zus van Chretien Smeets). kleindochter van Christiaan en Maria Heuts achterkleindochter van Renier en Sybilla
Sibilla Smeets, dochter van Christiaan en Maria Heuts kleindochter van Renier en Sybilla (met dank aan Chretien Smeets). Maria Smeets, dochter van Christiaan en Maria Heuts kleindochter van Renier en Sybilla (voor mij en mijn broers/zus altijd tante Maria Elly Stassen, dochter van Maria Smeets en Chretien Stassen kleindochter van Christiaan en Maria Heuts achterkleindochter van Renier en Sybilla weliswaar geen "Smeets-naamdrager" maar wel het karakter van een èchte Smeets. Ome Toon (Antoon) oet Venlo zoon van Renier en Margaretha Ank (Anna) Smeets, dochter van Ome Toon (Antoon) Smeets en Ang. Aben en één van hun vier kinderen die ten gevolge van het bombardement op Venlo in novemder 1944 om het leven kwamen. kleindochter van Renier en Margaretha Christiaan Smeets (De 1e generatie Smeed oet Beek), zoon van Renier en Sybilla Christiaan Smeets, de smid van Brachterbeek, kon zich omstreeks het jaar 1905 erop beroemen een der eerste "Limburgse rijwielfabrikanten" te zijn... Jaak (Jaques) Smeets, zoon van van Frans x Elisabeth Linssen kleinzoon van Renier en Margaretah Bell Roos Smeets Dochter van Antoon Smeets en M. Schoenmakers Kleindochter van Hendrikus Smeets en Roos Vissers, Achterkleindochter van Renier en Margaretha Joseph Smeets (Jos van Itte), zoon van Jozef x Helena Vanden Eertwegh kleinzoon van Frans x Elisabeth Linssen achterkleinzoon van Renier en Margaretha Bell Nico (Nick) Smeets zoon van Joseph Smeets (Jos van Itte x Sophia Vankerkom kleinzoon van Jozef x Helena Vanden Eertwegh achterkleinzoon van Frans x Elisabeth Linssen achter-achterkleinzoon van Renier en Margaretha Bell Nog meer Smeetsen Via-via ontving ik een gevarieerde hoeveelheid informatie van allerlei aard. Omdat ik niet over voldoende informatie beschik om van betreffende personen een eigen pagina te vullen, staan ze onder “Nog meer Smeetsen”.
Met het gebruik van internet weer wat Smeetsen opgespoord die tot onze stamboom behoren. Een belletje en enkele mailtjes leidden tot een stukje correspondentie met andere Smeetsen. Hun verhaal tref je via onderstaande link op deze pagina aan. Voor een juist inzicht in de familerelaties, zie: "onze stamboom".